LOGISTIK TIZIMLARDA AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI FANINI О‘QITISHNING ZARURATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Maqolada bugun zamon talabi boʻyicha dunyoda ta’limning texnik fanlar siklining har bir predmeti alohida oʻrganiladigan fandan integratsiyaga, shu turdagi fanlar boʻyicha bilimlarning integratsiyalashuvi mazmun asosini tashkil etuvchi fanga qayta yoʻnaltirilishi kuzatilmoqda va bu oʻz navbatida o‘quvchilarni zamonaviy kasblarga yo‘naltirish hamda  yurtimizda AKT sohasini yanaham rivojlantirilishi zarurligi oʻrganib chiqilgan.