TEXNIKA FANLARINI O‘QITISHDA PEDAGOGIK YONDASHUVLARNING SAMARADORLIGI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Maqolada texnika fanlarini o‘qitishda pedagogik yondashuvlarning samaradorligi ilmiy asosda tahlil qilinadi. Oliy ta’lim jarayonida an’anaviy va innovatsion metodlarning o‘rni solishtirildi, talabalar bilim darajasi va amaliy ko‘nikmalarining rivojlanishiga ta’siri baholandi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatdiki, interaktiv metodlar, loyiha asosida o‘qitish va zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish talabalarning texnik tafakkurini shakllantirishda muhim ahamiyat kasb etadi.