MAKTAB YUQORI SINF O‘QUVCHILARINI KASB–HUNARGA YO‘NALTIRISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
umumta’lim maktab o‘quvchilarini kasb–hunarga yo’naltirishda o‘quvchilarni kasbga doir ko‘nikmalarini oshirish, ushbu ishlarni tashkil qilishning ilmiy uslubiy ahamiyatlari, pedagoglar uchun muhim jihatlar yoritilib berilgan