O‘qish darslarini zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida tashkil qilish metodikasi ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada interfaol usullar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik va axborot texnologiyalaridan foydalanish, o‘quv jarayonida pedagogik texnologiyalar haqida so‘z boradi. Interfaol usullar muhokama qilinadi.