Boshlang‘ich sinf o‘qish darslarining maqsad, vazifalari ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada o'qish darslarining maqsadi va vazifalari haqida so'z boradi. Talabalar egallashlari kerak bo'lgan malakalar qayd etiladi