ШУКУР ХОЛМИРЗАЕВНИНГ АДАБИЙ-ТАНҚИДИЙ МЕРОСИГА ДОИР ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистон халқ ёзувчиси Шукур Холмирзаевнинг адабий-танқидий қарашлари, уларнинг ўзига хос хусусиятлари, шунингдек, манбалари ва босқичлари ўрганилган. Адибнинг адабий-танқидий қарашлари ўсиб-ривожланиб боргани таҳлил қилиниб, ёзувчининг шу йўналишдаги меросини тадқиқ этишнинг аҳамияти кўрсатиб берилган