TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MOTIVATSIYAVIY OMILLARDAN FOYDALANISHNING ILMIY VA USLUBIY ASOSLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada bozor iqtisodiyoti sharoitida tadbirkorlik faoliyatining ahamiyati va uni rivojlantirishda motivatsiyaviy omillarning o‘rni tahlil qilingan. Tadbirkorning individual xususiyatlari, iste’molchi bilan bo‘lgan munosabatlari, marketing tadqiqotlari hamda ijodkorlik va innovatsion yondashuvlar asosida samarali tadbirkorlik faoliyatini tashkil etish usullari bayon etilgan.