INVESTITSION FAOLIYATDA RISKLARNI BOSHQARISH VA ICHKI AUDIT TIZIMI INTEGRATSIYASI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Investitsion faoliyatda risklarni boshqarish va ichki audit tizimi integratsiyasi zamonaviy biznes muhitida muhim ahamiyatga ega. Risklarni boshqarish va auditning integratsiyasi investitsion faoliyatning samaradorligini oshirish, xatoliklar va firibgarliklarni oldini olish, shuningdek, qarorlar qabul qilish jarayonlarini yaxshilash uchun zarurdir. Ushbu maqola investitsion faoliyatda risklarni boshqarish tizimi va ichki auditning integratsiyasi, uning samaradorligini oshirish yo‘llari va strategiyalari haqida so‘z yuritadi.