UMUMTA'LIM MAKTABLARIDA MATHEMATICA 6.0 DASTURIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada Mathematica 6.0 dasturining umumta’lim maktablarida qo‘llanilish istiqbollari tahlil qilinadi. Dastur matematika, fizika, informatika va boshqa fanlarda qanday qo‘llanilishi mumkinligi yoritilib, uning imkoniyatlari va ta’lim jarayoniga ta’siri muhokama qilinadi. Shuningdek, dasturdan foydalanishda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolar va ularning yechimlari ham ko‘rib chiqiladi.