РЕАНИМАЦИЯ БЎЛИМИ ҲАМШИРАЛАРИДА ЭМОЦИОНАЛ ЁНИШ СИНДРОМИ: САБАБЛАРИ, ПРОФИЛАКТИКАСИ ВА КОРРЕКЦИЯСИ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ушбу мақолада реанимация бўлими тиббий ҳамшираларида эмоционал ёниш синдроми (эйфория, чарчоқ, ишга нисбатан бефарқлик)нинг келиб чиқиш сабаблари, унинг профессионал фаолиятга таъсири, профилактика ва коррекция усуллари таҳлил қилинган. Илмий тадқиқот натижалари асосида эмоционал ёнишнинг тарқалиш кўлами ва уни камайтириш бўйича амалий тавсиялар келтирилган.