ELEKTROMOBILLAR MASHINSOZLIK KELAJAGI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda mashinasozlik sanoatida shidad bilan rivojlanayotgan ekalogik toza ya’ni elektromobilar haqida keng yoritilgan bo’lib. Kelajakda yoqilg’i divigatellarning o’rnini ekologik toza elektromobilar egalashi haqida fikrlar bayon qilingan.