SUN’IY INTELEKTNING AFZALIKLARI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Sun’iy intellek atamasi kundalik hayotimizda tez-tez uchratib va uni qo’llash butun dunyoda rivojlanib bormoqda. So’nggi paytlarda sun’iy intellekt turli tarmoqlar va ijtimoiy infratuzilmalarga kiritilmoqda. Misol uchun, ish uslubini isloh qilish nomi bilan ishni avtomatlashtirish va unumdorlikni oshirish uchun RJA (Robotik jarayonlarni avtomatlashtirish) joriy etayotgan kompaniyalar soni ortib bormoqda. Kelajakda biz sun’iy intelektni barcha sohalarda qo’llanislishini mumkinligi haqida fikrlar bayon qilingan.