BINO VA KONSTRUKSIYALAR SIFATINI NAZORAT QILISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Qurilish konstruksiyaiarining sifati ularning ishlatilishida qo‘yiladigan talablarga muvofiqligi, zaruriy ishonchlilik darajasi, texnik shartlarda va buyumlarning ish chizmalarida ko'rsatilgan talablariga muvofiq kelishi bilan tavsiflanadi.