O’QITUVCHILAR NUTQI MADANIYATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bu maqolada sohalarda nutq madaniyatining muhimligi, o’qituvchining o’ziga xos nutqi, dunyodagi har bir kasbni egallashda nutqning muhim vosita ekanligi borasidagi fikr-mulohazalar bildirilgan