Maktabgacha yoshdayoq o’z ona tilidan tashqari yana bir necha tillarni bilish. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni o'z ona tilidan tashqari yana bir nechta tillarni bilish afzalligi shuningdek chet tilni bolalar uchun oson o'rgatishning bir nechtata usullarini yoritib o'tadi