METAFORA VA UNING BADIIY ADABIYOTDAGI O’RNI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Mazkur maqolada metafora va uning badiiy adabiyotdagi o’rni hamda ahamiyati haqida so’z boradi. Maqola davomida asosli fikr hamda mulohazalardan foydalanilgan.