MILLIY UYG‘ONISH DAVRIGA OID ILMIY TERMINLARNING OKKAZIONAL HODISASI YORDAMIDA YASALISHI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada milliy uyg‘onish davri so‘z egalari tomonidan yaratilgan okkazional ilmiy atamalar haqida fikr bildirilgan