Ҳижрон изтироби ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Шоир ўз ижоди давомида кўплаб лирик шеърлар-ғазаллар мухаммаслар, мусаддаслар яратди. Ҳижрон изтироблари барқ урган шеърий мактубларга ҳам аҳамиятли