БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Сизга тақдим етилган мақолада бошланғич синфларда ахборот технологичлардан самарадорлигини оширишга ҳамда уқтувчиларни дарс пайтида қуллаш, ҷалб ва қизиқтириш аҳамияти ҳақида фикир юритилган