INGLIZ TILINI O'QITISHDA O'YINLARDAN FOYDALANISHNING ZAMONAVIY USULLARI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada ingliz tili fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanishning samarasi va o’ziga xos usullari haqida so’z boradi. Maqola davomida ingliz tili darslarida olib boriladigann turli zamonaviy innovatsion texnologiyalarning turlari, ulardan foydalanish usullariga alohida to’xtalib o’tilgan. Maqola so’nggida ilmiy mulohazalar va fikrlar berib o’tilgan.