PSIXOLOGIYA FANINING PREDMETI, MAQSADI VA VAZIFALARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada psixologiya fanining predmeti, uning asosiy maqsadlari va vazifalari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Psixologiya inson tafakkuri, ruhiy jarayonlari va xulq-atvorini o‘rganadigan fan sifatida muhim ahamiyat kasb etadi. Unda inson shaxsi, ruhiy xususiyatlari va psixologik jarayonlarni tahlil qilishning nazariy va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi.