BIZNES ASOSLARINI O‘QITISHDA AMALIY VA NAZARIY BILIMLARNI UYG‘UNLASHTIRISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqolada biznes asoslarini o‘qitishda nazariy va amaliy bilimlarni uyg‘unlashtirishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Nazariy bilimlar va amaliy tajribalarni birlashtirish, talabalarni real biznes sharoitlariga tayyorlashda muhim rol o‘ynaydi. Maqolada interaktiv ta’lim metodlari, case study usullari, biznes simulyatsiyalari va amaliy tajriba asosidagi o‘qitishning samaradorligi tahlil qilinadi.