O‘ZBEKNING O‘Z SHOIRI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqola yozuvchi va shoir G‘afur G‘ulom hayoti va ijodi borasida ma’lumot beradi. Shunindek, akademik shoirning asarlari va ularning bugungi kundagi ahamiyati borasidagi fikrlar bilan boyitilgan.