NITRO BIRIKMALARNING OLINISHI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Nitro birikmalarining tarkibi va xususiyatlari ularning kimyoviy va sanoatdagi o'rnini belgilaydi. Ular keng spektrdagi qo'llanilishi va xususiyatlari bilan kimyo va sanoat sohalarida muhim ahamiyatga ega.