BO’LAJAK MUHANDISLARNI MULTIMEDIALI DIDAKTIK VOSITALAR ASOSIDA INTELLEKTUAL KOMPETENSIYALARNI SHAKLLANTIRISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada talabalarning intelektual qobilyatlarini shakllantirishdagi metodik yondashuvlar va tavsiyalar keltirilgan. Tadqiqotlar natijalari ko'p jihatdan institutning o'quv jarayonida talabalarning intellektual kompetensiyalaridan foydalanishning o'ziga xos xususiyatlarini aniqlaydi. Ushbu tadqiqotda loyihalash va amalga oshirish uchun nazariy va uslubiy asoslardan foydalanish zarurati talabalarning intellektual kompetensiyalarini shakllantirishga qaratilgan o‘quv-uslubiy loyihalar o‘z isbotini topdi.