LOYIHAGA ASOSLANGAN O‘QITISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Mazkur maqolada loyihaga asoslangan o‘qitish texnologiyasining mohiyati, uning ta’lim jarayonidagi o’rni, afzallik va kamchiliklari ilmiy manbalar asosida tahlil etilgan. Shuningdek, bo’lajak o’qituvchilarda kreativ tafakkurni rivojlantirishda loyihaga asoslangan o‘qitish texnologiyasining ahamiyati bayon qilingan.