UMUMTA’LIM MAKTABLARINING 9 SINF O‘QUVCHILARIDA O‘TKAZILGAN TAJRIBA-SINOV ISHLARI VA NATIJALAR TAHLILI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Umumta’lim maktablarida o‘tkazilgan tajriba-sinov ishlari va ularning mohiyati borasida quyidagi fikrlar yuritilgan.