Byudjet tashkilotlarida mehnatga haq to’lashning amaldagi tizimi ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada hozirda byudjet tashkilotlarida buxgalteriya hisobi va hisobotini yuritishni avtomatlashtirilgan  buxgalteriya  hisobi  dasturisiz tasavvur qilib bo’lmasligi. Sababi byudjet tashkilotlarida kunsayin qayta ishlanishi lozim bo’lgan axborot miqdori ortib bormoqda ularni  UzASBO  dasturida  ishlatilishini  joriy  etilishi  va  mehnatga haq to’lash schyotlarini joriy etilishi  bo’yicha ilmiy tavsiyalar ishlab chiqilgan.