Hozirgi o’zbek adabiy tili rivojida shevalarning hissasi. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada hozirgi o’zbek adabiy tilining boyishida o’zbek shevalarning tutgan o’rni va ularning tilimizning sofligini saqlashda muhim manba ekanligi to’g’risida fikrlar berib o’tildi.