UZLUKSIZ MUSIQIY TA’LIM TIZIMI ILMIY VA PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada uzluksiz musiqa ta’limi tizimini takomillashtirish masalalari koʻrib chiqiladi, uning muammolari va qarama-qarshiliklari taxlil qilinadi. Maqolada mavjud boʻlgan ilmiy-nazariy va uslubiy materiallar va xulosalar ushbu tizimning samaradorligini oshirishga imkom beradi.