OʻZBEKISTONDA TURIZM SOHASIDA TRANSPORT XIZMATLARINING NARXLARI TAHLILI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasida turizmni rivojlantirish jarayonida transport xizmatlarining ahamiyati va narxlari tahlili amalga oshirildi. Transport turlari, ularning narxlari va sifat ko‘rsatkichlari o‘rtasidagi bog‘liqlik batafsil yoritildi. Turizm infratuzilmasini takomillashtirish va sayyohlar uchun transport xizmatlarining iqtisodiy samaradorligini oshirishga qaratilgan tavsiyalar keltirildi.