ASKOMITSETLARNING UMUMIY TAVSIFI, AHAMIYATI VA VAKILLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu tezisda askomitsetlar ya’ni xaltachali zamburug’larga umumiy tavsif, ularning ahamiyati va vakillari haqida ma’lumot berilgan