ATROF-MUHIT CHIQINDILARINING BIOREMEDIATSIYASI: MIKROORGANIZMLAR ROLI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu tezisda atrof-muhit chiqindilarining bioremediatsiya jarayoni va mikroorganizmlarning bu jarayondagi roli o'rganiladi. Maqsad — bioremediatsiya jarayonining ekologik va iqtisodiy afzalliklarini ko'rsatish, shuningdek, atrof-muhitni tozalashda mikroorganizmlarning potensialini aniqlash. Ushbu tezis natijalari atrof-muhitni muhofaza qilish va chiqindilarni boshqarish bo'yicha kelgusidagi tadqiqotlar uchun yangi istiqbollar ochishi mumkin.