QORIN BO’SHLIG’I BOSIMINI O’Z VAQTIDA NORMALLASHTIRISHGA INTRAKARDIYAK GEMODINAMIKANING BOG’LIQLIGI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada qorin bo’shlig’i bosimini o’z vaqtida normallashtirishga intrakardiyak gemodinamikaning bog’liqligi muhokama qilinadi. QBBni o’z vaqtida normallashtirish yurak faoliyatini yaxshilash va og’ir asoratlarni oldini olish uchun muhim vazifadir.