XX ASR BOSHLARIDA TOSHKENT SHAHRI AHOLISINING TA'LIM TIZIMI VA MAORIF SOHASIDAGI O'ZGARISHLAR ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada XX asr boshlarida Toshkent shahrida ta'lim tizimining rivojlanishi, an'anaviy maktablar bilan bir qatorda yangi usul maktablarining paydo bo'lishi, rus-tuzem maktablari faoliyati, oliy ta'lim muassasalarining shakllanishi va maorif sohasidagi islohotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, jadidlarning ta'lim sohasidagi faoliyati, ayollar ta'limi masalasi va dunyoviy bilimlarning joriy etilishi masalalari yoritilgan