INSON HUQUQLARI VA ERKINLIKLARI YUKSALISHINING IJTIMOIY TARAQQIYOTDAGI ROLI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada inson huquqlari va erkinliklarini yuksaltirish hamda inson huquq va erkinliklari yuksalishining jamiyat taraqqiyotiga ta’siri o’rganilgan