KUCHLI FUQAROLIK JAMIYATINI ERKINLIK VA MA’SULIYAT BILAN BOG’LIQLIGI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada demokratiya va kuchli fuqarolik jamiyatida erkinlik va mas’uliyat tushinchalari bilanbog’liqligi va erkinlik va mas’uliyatni ortishi o’rganilgan.