MAKKAJOʻXORINING DORIVORLIK XUSUSIYATI VA TABOBATDAGI AHAMIYATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Makkajoʻxori oʻsimligida izlanishlar orqali uni dorivorlik xususiyati va koʻplab kasalliklarga davo ekanligini  va bundan tashqari qishloq xoʻjaligidagi ahamiyati oʻrganildi.