Usmon Nosir she’rlarida tashxis san’ati ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
ushbu maqolada Usmon Nosir she’riyatida qo‘llangan tashxis san’ati namunalari tahlil qilindi. Shoir lirikasidagi badiiy tasvir, ruhiyat ifodasi hamda so‘z qo‘llash mahorati tilga olindi.