BOSHLANG‘ICH TAʼLIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH XUSUSIYATLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada AKT savodxonlik elementlariga ega boʻlishlik – ta’lim jarayoniga AKTni samarali joriy etishning tashkiliy bir qismi ekanligi yoritilgan.