AJDODLARIMIZDAN MEROS BO‘LIB KELAYOTGAN MILLIY AN’ANA VA QADRYATLARIMIZ ASRAB-AVAYLASH HAR BIR O‘ZBEK FARZANDINING BURCHIDIR. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada globallashuv davrining ijobiy va salbiy tomonlari, o‘zbek milliy qadryatlari, o‘zbekona urf-odatlar, yosh avlod qalbiga milliy qadriyatlarni singdirish, ajdodlardan o‘tib kelayotgan dunyoqarashni shakllantirish haqida so‘z yuritiladi.