KASB-HUNAR TERMINLARI OʻZBEK TILI TERMINOLOGIK SISTEMASINING MAXSUS TARMOGʻI SIFATIDA ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada tilimizni boyitishga xizmat qiladigan shevalarning amaliy san’at leksikasiga ta’siri oʻrganildi. Bu boʻyicha ilmiy tadqiqot ishlari olib brogan olimlarning fikrlari qiyoslandi. Shuningdek, kasb-hunar terminlarining kelib chiqish tarixi tahlil qilindi.