ҲОЗИРГИ ЗАМОН ТИЛШУНОСЛИГИДА КОНЦЕПТНИНГ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИК ТАДҚИҚИ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ушбу мақолада ҳозирги замон тилшунослигида консептнинг лингвокультурологик тадқиқи ҳақида ёзилган