O'QUVCHILARNING KREATIV QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHDA MATN VA RASMLARNING O'RNI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining bilimini yanada takomillashtirish uchun matn va rasmlar orqali o’qitish tizimi hamda bu tizim orqali bolada badiiy va so’zlashuv uslubi,kreativ fikrlash qobiliyatining shakllanishi xususida fikr bildirilgan.