HOFIZ XORAZMIYNING MA’NODOSH SO‘ZLARNI DIALEKTIZMLAR BILAN BOYITISH MAHORATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada Hofiz Xorazmiy lirikasidagi ma’nodosh so‘zlarning yuzaga kelish omillari bo‘yicha tahliliy mulohazalar beriladi. Ijodkor ijodidagi dialektizmlardan misollarning fonetik xususiyatlari o‘rganilgan.