YARIMO’TKAZGICHLAR FIZIKASINING NAZARIY ASOSLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada yarimo’tkazgichlar haqida dastlabki tushunchaga ega bo’lish va hayotimiz bilan bog’liqligini o’rganish kabi masalalar bayon etilgan