TAYYOR MAHSULOTNI VAGON VA KONTEYNERLARGA YUKLASH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada tayyor avtomobillarni yuklashni mobil avtomatlashtirish va sun’iy intellekt yordamida jarayonni boshqarish haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek mobil avtomatlashtirish va sun’iy intellekt tarmoqlari vazifalari haqida keng yoritilgan. Mobil avtomatlashtirish korxonalarning tayyor mahsulotlarni vagonlar va konteynerlarga yuklashning bir qancha usullarini tadbiq qilmoqda, bu samaradorlikni oshirish, mehnat xarajatlarini kamaytirish, xavfsizlik standartlarini yaxshilash va ekologik barqarorlikni o‘z ichiga olgan qator imkoniyatlarni taklif etadi. Ilg‘or texnologiyalar va ma'lumotlarga asoslangan tushunchalardan foydalanish orqali korxonalar yuklash operatsiyalarini optimallashtirishi, mahsuldorlikni oshirishi va bugungi dinamik bozorda raqobatdosh ustunlikni saqlab qolishlari mumkin.