O‘ZBEKISTON-MISR: TA’LIM SOHASIDA HAMKORLIK - Ergasheva Mohidil Davlatmirza qizi ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
O‘zbekiston Respublikasida tashqi siyosat sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar mintaqamizda tinchlik va barqarorlikni mustahkamlashga, mamlakatimizning xalqaro maydondagi salohiyatini kengaytirishga va xorijiy davlatlar bilan keng qamrovli hamda o‘zaro manfaatli aloqalarini rivojlantirishga xizmat qilib kelmoqda. Bu esa O‘zbekiston Respublikasining Tashqi siyosiy faoliyat konsepsiyasi, davlatning normativ-huquqiy hujjat va bayonotlarida o‘z tasdiqini topib kelmoqda