(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqola boshlang’ich ta’lim yo’nalishi doirasida sohalarda ingliz tilining o’rni va ingliz tilini boshlang’ich sinf o’quvchilariga samarali o’rgatishda foydalaniladigan eng zamonaviy va innovatsion metodlar haqida yoritilgan.