(untitled) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida ingliz tili fanini takomillashtirish va o’qitish, maktablarda, bog’chalarda, ingliz tili fanini o’qitish va uni takomillashtirish istiqbollari, ingliz tili o‘qitishda texnik vosita va ko‘rgazmali qurollardan foydalanish malakalarini shakllantirish, ingliz tili o’qitishning umumta’limiy maqsadi o’z oldiga quyidagi vazifalari, o’quvchilarda til o’rganish mohiyatini tafakkurni va madaniyatni rivojlantirish haqida batafsil bayon etilgan.